Наш циљ је да пружимо ову ризницу информација о природном здрављу и традиционалним вредностима које су кроз векове помагале људима у очувању и унапређењу њиховог здравља и благостања, данашњем савременом човеку, да може једним кликом доћи до информација које су старе више од 100 година. Сајта је усмерен ка пружању информација о природним методама лечења и превенције болести. Идеја сајта пружа корисницима могућност да се информишу о различитим природним лековима, суплементима, исхрани и вежбама које су ефикасне у одржавању и побољшању здравља. Савети су засновани на дугогодишњем искуству и истраживањима, а наш циљ је да их презентујемо на једноставан и приступачан начин. У данашњем свету који се константно мења и еволуира, често заборављамо на знања и праксе које су биле део наших култура и наслеђа. Наша платформа се труди да ове традиционалне вредности оживи и одржи их живим кроз савете и информације које делимо са нашим корисницима а и они нама. Ово нам омогућава да стварамо везу између прошлости и садашњости, и да учимо из богате историје људског знања о природном здрављу.Наш циљ је да корисницима пружимо алате и ресурсе који ће им помоћи да одрже и унапреде своје здравље на најприроднији и најефикаснији могући начин.

veceslike

ПРОБЛЕМ

На глобалном нивоу, све је већа потреба за природним и алтернативним решењима у свим сегментима живота, од лекова и хигијене до пољопривреде. Људи су свесни могућих штетних последица хемијских састојака и желе здравије и смисленије да живе. Међутим, у потрази за природним лековима, често наилазимо на рецепте који се користе као народни лек. Иако можемо пронаћи много група на друштвеним мрежама и сајтова који нуде природне лекове, у већини случајева нисмо сигурни у њихову поузданост. Колико је тај лек стварно ефикасан и безбедан? Колико су рецепти испитани и потврђени?

Постоје бројни сајтови који нуде народне лекове, али ниједан не може да гарантује да су сви рецепти проверени и сигурни за употребу. Стога је важно бити опрезан приликом тражења природних лекова и обратити се стручњаку уколико имате било какве недоумице. Пелагићев народни учитељ нуди изворне савете и рецепте који су доказани у пракси.

Asset 12

РЕШЕЊЕ

Коришћење природних лекова и природних решења не само да може бити корисно за наше здравље већ и за целу планету. Такви сајтови и знања која нуде могу помоћи људима да живе здравије и смисленије животе, као и да се врате природи и науче како да живе у складу с њом.

Asset 8

ВРЕДНОСТ

Целокупна књига од скоро 1000 страна доступна на један клик.
Знање/рецепти, могу се надограђивати, делити искуства. Сајт је првенствено заснован на традицији и очувању знања за све сегменте живота.

Asset 9

ПРЕДНОСТ

Знање из књиге је често преношено усменим путем из генерације у генерацију и може се наћи у многим културама широм света. Оно што је сјајно јесте то да је Пелагић успео да сакупи и сачува то знање на једном месту, што га чини лако доступним за све оне који су заинтересовани за те теме. Већина савета и рецепата овом сајту може се применити у кућним условима, а то значи да су веома приступачна и јефтина решења. Такође је идеално за људе који желе да се окрену природним лековима и решењима, а да не потроше много новца на скупе лекове или производе. На сајту се могу наћи и једноставни савети, попут употребе зачина у кувању или коришћење биљака у домаћинству за побољшање квалитета ваздуха.