Naš cilj je da pružimo ovu riznicu informacija o prirodnom zdravlju i tradicionalnim vrednostima koje su kroz vekove pomagale ljudima u očuvanju i unapređenju njihovog zdravlja i blagostanja, današnjem savremenom čoveku, da može jednim klikom doći do informacija koje su stare više od 100 godina. Sajta je usmeren ka pružanju informacija o prirodnim metodama lečenja i prevencije bolesti. Ideja sajta pruža korisnicima mogućnost da se informišu o različitim prirodnim lekovima, suplementima, ishrani i vežbama koje su efikasne u održavanju i poboljšanju zdravlja. Saveti su zasnovani na dugogodišnjem iskustvu i istraživanjima, a naš cilj je da ih prezentujemo na jednostavan i pristupačan način. U današnjem svetu koji se konstantno menja i evoluira, često zaboravljamo na znanja i prakse koje su bile deo naših kultura i nasleđa. Naša platforma se trudi da ove tradicionalne vrednosti oživi i održi ih živim kroz savete i informacije koje delimo sa našim korisnicima a i oni nama. Ovo nam omogućava da stvaramo vezu između prošlosti i sadašnjosti, i da učimo iz bogate istorije ljudskog znanja o prirodnom zdravlju.Naš cilj je da korisnicima pružimo alate i resurse koji će im pomoći da održe i unaprede svoje zdravlje na najprirodniji i najefikasniji mogući način.

veceslike

PROBLEM

Na globalnom nivou, sve je veća potreba za prirodnim i alternativnim rešenjima u svim segmentima života, od lekova i higijene do poljoprivrede. Ljudi su svesni mogućih štetnih posledica hemijskih sastojaka i žele zdravije i smislenije da žive. Međutim, u potrazi za prirodnim lekovima, često nailazimo na recepte koji se koriste kao narodni lek. Iako možemo pronaći mnogo grupa na društvenim mrežama i sajtova koji nude prirodne lekove, u većini slučajeva nismo sigurni u njihovu pouzdanost. Koliko je taj lek stvarno efikasan i bezbedan? Koliko su recepti ispitani i potvrđeni?

Postoje brojni sajtovi koji nude narodne lekove, ali nijedan ne može da garantuje da su svi recepti provereni i sigurni za upotrebu. Stoga je važno biti oprezan prilikom traženja prirodnih lekova i obratiti se stručnjaku ukoliko imate bilo kakve nedoumice. Pelagićev narodni učitelj nudi izvorne savete i recepte koji su dokazani u praksi.

Asset 12

REŠENJE

Korišćenje prirodnih lekova i prirodnih rešenja ne samo da može biti korisno za naše zdravlje već i za celu planetu. Takvi sajtovi i znanja koja nude mogu pomoći ljudima da žive zdravije i smislenije živote, kao i da se vrate prirodi i nauče kako da žive u skladu s njom.

Asset 8

VREDNOST

Celokupna knjiga od skoro 1000 strana dostupna na jedan klik.
Znanje/recepti, mogu se nadograđivati, deliti iskustva. Sajt je prvenstveno zasnovan na tradiciji i očuvanju znanja za sve segmente života.

Asset 9

PREDNOST

Znanje iz knjige je često prenošeno usmenim putem iz generacije u generaciju i može se naći u mnogim kulturama širom sveta. Ono što je sjajno jeste to da je Pelagić uspeo da sakupi i sačuva to znanje na jednom mestu, što ga čini lako dostupnim za sve one koji su zainteresovani za te teme. Većina saveta i recepata ovom sajtu može se primeniti u kućnim uslovima, a to znači da su veoma pristupačna i jeftina rešenja. Takođe je idealno za ljude koji žele da se okrenu prirodnim lekovima i rešenjima, a da ne potroše mnogo novca na skupe lekove ili proizvode. Na sajtu se mogu naći i jednostavni saveti, poput upotrebe začina u kuvanju ili korišćenje biljaka u domaćinstvu za poboljšanje kvaliteta vazduha.