Prirodni lek za poboljšanje krvne slike i povećanje hemoglobina u krvi.

Analizom krvi u laboratoriji možete ustanoviti da li vam je nivo hemoglobina normalan ili nizak. Ukoliko se ispostavi da vam je nivo hemoglobina nizak, to znači da vaša krv ima manji kapacitet da transportuje kiseonik do svih ćelija u organizmu. Ovakvo stanje dovodi do pojave anemije (malokrvnosti).

 

Narodna medicina nudi mnoštvo prirodnih lekova za poboljšanje krvne slike, tj. za povećanje hemoglobina u krvi. Neke od tih narodnih lekova će vam preporučiti i sami lekari, koji su upoznati sa njihovim efikasnim dejstvom.

Ukoliko želite da vaša krvna slika bude što bolja, i da povećate nivo hemoglobina, a samim tim sprečite anemiju, pomoći će vam sledeći jako koristan i efikasan recept.

Sastojci:

  • 200g prirodnog pčelinjeg meda

  • 200g oraha

  • 200g suvog grožđa

  • 200ml soka od cvekle

  • 200ml soka od šargarepe

  • 2 limuna

Priprema:

Limun operite, isecite ga na polovine, odstranite koštice, zatim ga sameljite u mašini za mlevenje mesa. U posudu sipajte mleveni limun, med, sok od šargarepe i sok od cvekle, pa dobro promešajte da se sastojci sjedine. I na samom kraju, u dobijenu smesu dodajte sitno seckane orahe i iseckano suvo grožđe, pa zatim opet promešajte.

Nakon pripreme, dobijeni prirodni lek za jačanje krvne slike možete sipati u teglu od 1l. Konzumirajte ga tri puta na dan, pre svakog obroka, po jednu supenu kašiku. Pozitivni rezultati neće izostati.

Izvor: Stil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner