Brzo i lako - napravite domaći SIRUP za jačanje imuniteta i zdravlje PLUĆA: potrebno vam je samo 5 prirodnih sastojaka.

 
Narodna medicina nudi brojne mogućnosti za lečenje. Mi vam predstavljamo spisak za koje se veruje da ga je lično baba Vanga ostavila. Baba Vanga, iako je bila slepa, videla je više od mnogih - detalje prošlosti i dubinu budućnosti. Njena proročanstva i danas se ostvaruju.
 

Ova uporna gljivica je čest stanovnik našeg organizma pa evo jednog recepta koji može svima koristiti, a osim toga blagotvorno deluje na ceo organizam.

Postoji više tipova ove neprijatne bolesti: tzv. crvena psorijaza, koja se ispoljava jarkocrvenim ograničenim mrljama na koži, zatim jedan drugi tip kod kojeg je koža pokrivena ljuspama nalik na riblje krljušti, i treći, koji se odlikuje ispucalom, tvrdom i debelom kožom čije se pukotine uveče produbljuju, pucaju i kod bolesnika izazivaju velike muke.

Poznato je da su naše bake sve lečile prirodom i sastojcima koje imaju u kući, te vam tako prenosimo ovaj čudotvorni recept za problem zapušenog nosa.

Bakini recepti su medicinski evergrin, nešto što nikada ne izlazi iz mode i nešto za čim svi uvek prvo posegnu prilikom bilo kakvog medicinskog problema. Ljudi koji pate od alergije, zapušenog nosa, čestog kijanja, treba da pročitaju ovaj tekst.

Prirodni lek za poboljšanje krvne slike i povećanje hemoglobina u krvi.

Analizom krvi u laboratoriji možete ustanoviti da li vam je nivo hemoglobina normalan ili nizak. Ukoliko se ispostavi da vam je nivo hemoglobina nizak, to znači da vaša krv ima manji kapacitet da transportuje kiseonik do svih ćelija u organizmu. Ovakvo stanje dovodi do pojave anemije (malokrvnosti).